Werving en selectie van informatie-experts

werving-selectie-functioneel-beheer-informatiemanagement.jpgWij vinden dat het belangrijk is om het vakgebied zelf goed te kennen om de juiste informatie-experts voor onze opdrachtgevers te kunnen selecteren. Onze werving en selectie wordt dan ook uitgevoerd door mensen die een aantal jaren actief zijn geweest als informatie-expert en dus ook weten welke kennis, ervaring en kwaliteiten belangrijk zijn. Aanvullende aandachtspunten bij onze werving en selectie zijn de softskills en de match met de cultuur en mensen van uw organisatie. U wilt natuurlijk geen informatie-expert die voldoende kennis en ervaring heeft maar niet blijkt te passen in uw organisatie.

Wie gingen u voor?

Wij hebben eerder succesvolle bemiddelingen mogen doen bij o.a. ABN AMROFokker, Amstelland Ziekenhuis, Beweging 3.0Hogeschool UtrechtTSN ThuiszorgNationale PostcodeloterijCollege voor Zorgverzekeringen, Nedtrain (onderdeel van de NS)GGZ EindhovenAlfa Accountants en Wonen Limburg (woningcorporatie).

Tarief werving en selectie

Onze tariefstelling is simpel: wij factureren 20% van het bruto jaarinkomen (=12,96 maal het bruto maandsalaris) exclusief 21% BTW bij een succesvolle bemiddeling.

Ondersteuning bij vacatureteksten

Een goede vacaturetekst is uitermate belangrijk om de juiste informatie-experts te interesseren voor de functie. Voorkom dat u zoals veel anderen op zoek gaat naar het schaap met de 29 poten en geen enkele passende CV ontvangt. Hiermee wordt het selectietraject één lange slijtageslag. Wij helpen u graag om de vacaturetekst op maat te schrijven voor informatie-experts zodat u wél snel de juiste kandidaten trekt. Deze ondersteuning kan onafhankelijk van onze werving en selectie diensten worden afgenomen.

Meer weten over werving & selectie?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen u binnen twee werkdagen.