Opleidingen voor de informatie expert

Aanbesteden Contracteren en Outsourcen ICT-diensten


IT uitbesteden vereist goed opdrachtgeverschap en regie

Ook jouw organisatie komt een keer voor de strategische vraag te staan: “Wat doen we met onze IT? Zelf doen, of gaan we de IT uitbesteden?” Het antwoord op deze vraag heeft een grote impact op de IT zelf en de business die ermee wordt ondersteunt.

Een gemiddeld outsourcings-contract duurt vijf jaar, maar door innovaties als Cloud en Agile is het voor jou haast onmogelijk te voorspellen wat er over vijf jaar nou eigenlijk nodig is om de IT goed te laten functioneren. Omdat je flexibel wilt zijn, is het opbreken van een contract soms de beste optie.

Lees meer...

Business Model Innovatie en Value Proposition Design


The only way to win is to learn faster than anyone else

Hoewel Business Model Innovatie nauwelijks nieuw te noemen is, de schaal en snelheid waarmee innovatieve businessmodellen in het organisatielandschap veranderen is groter dan ooit. Voor veel organisaties is nu het moment om deze uitdagingen op te pakken en hierbij gestructureerd te werk te gaan.

Business Model Innovatie is gericht op het heroverwegen van eerder gemaakte keuzes en het opnieuw definiëren van waardecreatie voor klanten, medewerkers en de maatschappij.

Lees meer...

DevOps Business Simulatie: The Phoenix Project


Ontwikkel een high-performance IT-team om uw business te laten groeien

Deze training is gebaseerd op het beroemde boek: 'The Phoenix Project'

DevOps is een groeiende beweging waarbij door een integratie van Development en Operations de productieprocessen verkort, verbeterd en versneld worden. Deze aanpak vereiste een andere manier van denken, werken en cultuur bij zowel Development als Operations. Veel organisaties hebben moeite DevOps effectief op te pakken en te implementeren en weten niet goed hoe de benodigde cultuuromslag gerealiseerd moet worden.

Lees meer...

Nieuwe aanvullingen in uw mailbox?

Populairste items