Detachering van informatie-experts

werving-selectie-functioneel-beheer-informatiemanagement.jpgHet kan voorkomen dat u tijdelijk behoefte hebt aan een interim informatie-expert. Wij kunnen u voorzien van de juiste mensen om de noodzakelijke werkzaamheden in deze periode te kunnen opvangen. We hebben voldoende mensen beschikbaar: door heel Nederland, zowel fulltime als parttime, uit verschillende branches en van verschillende niveau's. Gedurende de detacheringsperiode verzorgen wij op reguliere basis de coaching en begeleiding en de eventueel benodigde opleidingen voor de gedetacheerde krachten.

Detavast-constructie

Indien u op zoek bent naar een nieuwe vaste informatie-expert maar een langere proeftijd wilt gebruiken dan is het wellicht interessant eens te kijken naar een detavast-constructie. Hiermee is het mogelijk een nieuwe informatie-expert eerst voor een half jaar of jaar bij u te detacheren alvorens deze kostenloos bij u in dienst treedt. Tevens verzorgen en bekostigen wij tijdens de detavast-periode de coaching, begeleiding en opleiding van de kandidaat.

Tarief detachering

Het tarief van zowel de detachering als de detavast-constructie is afhankelijk van de inhuurperiode, het niveau van de informatie-expert en de aard van de werkzaamheden. We maken graag een offerte op maat voor u.

Meer weten over detachering?

Vul het formulier hieronder in en we benaderen u binnen twee werkdagen.